Αρχική Wind Τα «κάτω-πάνω» η Wind;

Τα «κάτω-πάνω» η Wind;

573
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εμείς κάνοντας ένα copy/paste από το site της Wind αναγράφουμε τι λέει εκεί (δίνοντας στο τέλος και το link από εκεί), για ένα θέμα που πριν τη δύση του 2017 θα μας απασχολήσει και όχι λίγο!

Χτίζουμε το Internet του αύριο

«Χτίζοντας το δικό μας δίκτυο οπτικών ινών συνεχίζουμε στην πράξη την ψηφιακή επανάσταση στη χώρα μας ώστε οι συνδρομητές μας να αξιοποιούν την τεχνολογία στο έπακρο και με όχημα την επικοινωνία να ζουν καλύτερα στην καθημερινότητά τους.»
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

Με οπτικές ίνες ως το σπίτι ή την επιχείρηση για υπέρ-υψηλές ταχύτητες σύνδεσης

Το γρήγορο Internet σταθερής τηλεφωνίας με ταχύτητες που θα φτάνουν ως και το 1Gbps έρχεται σύντομα κοντά σου, μέσα από ένα μεγάλο τεχνολογικό και κατασκευαστικό έργο που έχουμε ήδη ξεκινήσει, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών.

Το 3ετές επενδυτικό πλάνο μας που εγκρίθηκε από την ΕΕΤΤ, αφορά συνολική επένδυση που θα καλύψει ως και 500.000 γραμμές σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς την Καλαμάτα, τη Λάρισα και το Ηράκλειο Κρήτης. Οι καινοτόμες υποδομές νέας γενιάς που αναπτύσσουμε το διάστημα αυτό στις περιοχές κάλυψης, θα αξιοποιήσουν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες οπτικών ινών και είναι μέρος του επενδυτικού πλάνου μας για δίκτυα νέας γενιάς (Next Generation Access) σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία.

Το δίκτυο νέας γενιάς της WIND δημιουργεί έναν νέο κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες ώστε να μπορείς να:

Βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία σε video streaming στην καλύτερη ποιότητα και χωρίς «διαλείμματα» Μπαίνεις στο πεδίο της μάχης των online games και να συνομιλείς με τους συμπαίκτες σου την ίδια στιγμή και χωρίς «κολλήματα» «Κατεβάζεις» ΗD ταινία σε λίγα λεπτά για να είσαι παρών στις καταδιώξεις του Hollywood από το σαλόνι του σπιτιού σου «Ανεβάζεις» videos και φωτογραφίες στα social media ακόμα πιο γρήγορα
Και όλα αυτά σε μια σύνδεση που δε θα σε σταματάει ποτέ και πουθενά, ακόμα και αν όλοι είναι συνδεδεμένοι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο internet!

Τι είναι η οπτική ίνα νέας γενιάς από τη WIND;

Η οπτική ίνα είναι ένα πολύ λεπτό καλώδιο σύγχρονης τεχνολογίας μέσα από το οποίο μεταδίδονται οι πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα καλώδια χαλκού. Έτσι, επιτρέπει την παροχή πολύ υψηλών και σταθερών ταχυτήτων πρόσβασης στο Internet και εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του νοικοκυριού ή της επιχείρησης παρέχοντας τέλεια εμπειρία video streaming, download, upload σε social media, gaming κλπ.

Εξειδικευμένο Τεχνικό Προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό της WIND έχει εκπαιδευτεί διεξοδικά στις νέες τεχνολογίες και επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο οπτικών ινών φτάνοντας μέχρι τη γειτονιά ή και το σπίτι/επιχείρησή σου, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Πηγή: Κλικ εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here